NY VIDEO: SwebbTV avbokade efter vänsterextrema påtryckningar

Hej!

Jag har just släppt en ny video som tar upp en viktig fråga som berör oss alla - yttrandefrihet och censur. I videon diskuterar jag den senaste skandalen kring SwebbTV, vars konferens blev avbokad efter påtryckningar från vänsterextrema grupper.

EXPO - den Vänsterextremistiska gruppen bakom SwebbTV:s avbokade konferens

Ni kan se videon högst upp i nyhetsbrevet

I videon belyser jag farorna med censur och hur det hotar yttrandefriheten och den öppna debatten i vårt samhälle. Jag tar även upp hur vi som samhälle kan bekämpa fenomenet massformation genom att uppmuntra öppna samtal och kritiskt tänkande, både i det digitala och fysiska rummet.

Jag hoppas att du tar dig tid att titta på videon och dela den med vänner och familj för att sprida medvetenhet om dessa viktiga frågor. Glöm inte att prenumerera för att hålla dig uppdaterad om framtida videor och diskussioner.

Tack för ditt stöd och engagemang i dessa viktiga frågor! Tillsammans kan vi arbeta för att bevara yttrandefriheten och skapa ett mer öppet och kritiskt samhälle.

Allt gott,

Jonas Nilsson

P.S. Om du uppskattar vårt arbete och vill stödja oss, kan du göra det genom att donera via något av betalningssätten på våra donationssida: https://palaestramedia.com/donera/

Tack för ditt stöd!